Het toeristische winterseizoen is in Kampen officieel geopend door wethouder Geert Meijering. Met een druk op de knop van zijn smartphone opende hij de mobiele website www.winterinkampen.nl. De opening vond plaats tijdens het maandelijkse Kampen Marketing Koffiemomentje, waar ook tientallen ondernemers aanwezig waren.

Foto: Fotografie Hakvoort

Evenementen

Volgens Meijering zijn evenementen een belangrijk onderdeel van ‘Winter in Kampen’: “Bekende publiekstrekkers zijn natuurlijk Kerst in Oud Kampen en Sail Kampen, maar vergeet ook evenementen zoals de wintereditie van Het Verhaal van Kampen niet. Op zaterdag 13 januari staat die gepland. En we beginnen het winterseizoen natuurlijk met de intocht van Sinterklaas op 18 november.”

WIN-ter
Inmiddels hangen de Winter in Kampen campagnevlaggen weer bij de invalswegen van de stad. En binnenkort kan iedereen meedoen aan leuke ‘WIN-ter in Kampen’ acties, een initiatief van mediapartner De Brug. Citymarketeer Roeland Tameling is daar blij mee: “zo worden ook inwoners van Kampen actief betrokken bij de campagne. Dat vind ik belangrijk, want zij zijn onze stadsambassadeurs.”

Koffiemomentje
Met ‘Winter in Kampen’ ondersteunen het Evenementen Platform Kampen en Kampen Marketing de promotie van publieksevenementen. Bij het volgende Kampen Marketing Koffiemomentje wordt de evenementenkalender 2018 bekend gemaakt. Iedereen die hier interesse in heeft is van harte welkom op maandag 4 december tussen 9 en 10 uur in De Eenhoorn.